​Mennesker

Portrætfotografering, der fanger essensen af dig

Personligt, trygt og ærligt

Mennesker er utvivlsomt noget af det mest interessante at fotografere. Et portrætfoto skal ikke blot vise, hvordan en person ser ud – man skal kunne fornemme mennesket bag.
​Siden 2008 har jeg været professionel portrætfotograf, og jeg har haft mange forskellige mennesker foran linsen - bl.a. forfattere, skuespillere, kendte og kongelige.

Jeg er en fotograf, der holder til på Frederiksberg, hvorfra jeg tilbyder portrætfotografering i København og Nordsjælland til både private og erhverv. Jeg har mange faste samarbejdspartnere, fx firmaer som jævnligt skal have føjet nye medarbejderportrætter til deres portefølje, forlag som skal bruge forfatterportrætter, reklame- og eventbureauer, teatre, festivaler, foreninger og mange andre.

Naturlig og rolig portrætfotografering

Folk er vant til, at når nogen hiver et kamera frem, så har de én chance for at smile, suge maven ind, skyde hagen frem, rette på tøjet, og samtidig se ud som de hygger sig og slapper af. Dette bærer sjældent frugt.

Alle kan være fotogene, men der er mange, der aldrig har fået lov til at være det.

Et portrætfoto skal være afslappet, naturligt og frem for alt ærligt, og det kræver tid. Den, der bliver fotograferet, skal have tid til at vænne sig til kameraet, plads til at finde ro, og mulighed for at give slip på forventningerne.​

Jeg tilbyder også madfotografering og eventfotografering.

Sammen finder vi den rette stil og det rigtige udtryk

Portrætfotografering vil typisk inkludere en del samtale, både før og under, så vi sammen kan skyde os frem til en stil og et udtryk, som du er glad for.

Du er velkommen til at kontakte mig for en snak om ønsker, forventninger, muligheder eller priser på portrætfotografering eller for at booke mig til en opgave. Jeg kan kontaktes på

61 30 73 88 eller skrive til mig på mail@alexbp.dk.