Events

Eventfotograf til koncerter og andre events

Fotografering af musikere

At fotografere musikere er en taknemmelig opgave. De brænder for det, de laver, og de ænser sjældent omverdenen, når de spiller, hvilket næsten altid resulterer i en meget høj grad af fotogenitet. Man kan opleve en enorm vifte af følelser i en spillende musikers ansigt, og det er en fantastisk fornemmelse, hvis man kan få lov at fange dette følelsesspil - og hermed en lille bid af musikerens inderste - i et fotografi.

Jeg har også erfaring som film- og teaterfotograf. Fotografering af skuespillere er nærmest en modpol til musikerne. De er meget bevidste om, hvad deres ansigt og krop udtrykker, men på trods af den større selvbevidsthed giver det ligeledes mulighed for at fange store følelser og skabe nogle meget intense billeder.​

Siden 2008 har jeg arbejdet som professionel musik- og eventfotograf, og gennem årene blandt andet fotograferet for KLANG Festival, NJORD, New Note Festival, Copenhagen Jazz Festival og Copenhagen Opera Festival. Jeg har taget billeder for Det Kongelige Teater, Huset i Magstræde, Teater Republique og mange uafhængige scener. Som eventfotograf og fotograf hjælper jeg gerne på både Frederiksberg, i hele København samt Nordsjælland til koncerter, festivaler og andre musikalske events.

Alex BP tilbyder også portrætfotografering og madfotografering.

Som eventfotograf skal man fange autentiske stemningsbilleder

Som eventfotograf skal man være meget opmærksom og samtidig nærmest usynlig, så man kan fange folks oprigtige reaktioner. Billederne skal gerne efterfølgende give iagttageren en følelse af selv at have været til stede.

Både hvad angår koncerter, teaterstykker og film er der typisk tænkt grundigt over lyssætningen og scenografien. Det betyder, at man som eventfotograf i stedet kan bruge al sin energi på at fange udtryk, følelser og stemninger.

Hvad koster en fotograf til events?

Det er individuelt, hvor meget det koster at fotografere til et event. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak omkring din opgave. Herefter kan jeg udarbejde et tilbud med en pris. Jeg kan kontaktes på

61 30 73 88 eller skrive til mig på mail@alexbp.dk.